Hem > Okategoriserade > Den du inte ser

Den du inte ser

september 11th, 2009

Nu kommer de första filmatiseringarna av Mari Jungstedts gotländska deckarsvit om kommisarie Anders Knutas, av någon anledning i tv omdöpt till Robert Andersson (kanske för att passa den tyska tv-publiken bättre?).

TV4 visar den första filmen, Kommisarien och havet – Den du inte ser, nu på söndag kl 21.00. Ska bli intressant att se, även om de roller som besätts av tysktalande är dubbade till svenska – vilket jag tycker brukar bli lite ansträngande när läpprörelserna inte hänger med talet.

Så här puffar TV4 för serien: ”Kriminalkommissarien Robert Andersson är stationerad på Gotland där han lever ett lugnt liv tillsammans med sin fru och sina två barn. Men hans lugna idyll bryts plötsligt när en ung kvinna hittas ihjälslagen, och när ytterligare en kvinna hittas mördad på liknande sätt pekar allt på att en seriemördare är i farten.

Robert för en kamp mot klockan för att hitta gärningsmannen innan han slår till igen. Men utredningen försvåras när hemliga uppgifter om morden läcker ut till pressen.”

Better Tag Cloud